Fordi behov ændrer sig…

Den fleksible personaleløsning med vikarer

Den fleksible personaleløsning fra LejeVikar sikrer din virksomhed maksimal udnyttelse af ressourcerne – uden unødig spildtid. Det giver øget konkurrenceevne uden ændringer i serviceniveau, leveringstid og kvalitet. Og når travlheden er overstået, undgår du efterfølgende unødvendige lønomkostninger ved brug af vikar.

LejeVikar er en del af et af Danmarks ældste vikarbureauer, og har med vores lange levetid, en stor erfaring i netop at finde den rette person med de rette erfaring og kompetencer, til den specifikke opgave og vores kunders behov.
Vores medarbejdere er motiverede, kompetente og klar til at indgå i et godt og ligeværdigt samarbejde med resten af dit personale.

Vi tager os af alt det praktiske med løn, kontrakter, feriepenge mv., så du kun skal bruge tid på det vigtige – nemlig at sørge for en effektiv produktion.
Sagt lidt anderledes, så kan du med den rette samarbejdspartner, konvertere faste omkostninger til justerbare fleksible variable omkostninger – og dermed være med til både at styrke din konkurrenceevne og virksomhedens økonomi.

Kontakt os

Sarah Skaarup Olsen

Sarah Skaarup Olsen

Konsulent

Tlf.: +45 92 150 326
ssh@lejevikar.dk