Udekørende salgskonsulent til salg af kontorprodukter

For vores kunde i Storkøbenhavn søger vi til salg af kontorprodukter og softwareløsninger en udekørende salgskonsulent.

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, som sælger kontorprodukter og softwareløsninger til både store og mindre virksomheder.

Som salgskonsulent bliver du ansvarlig for dit eget distrikt, og din væsentligste opgave bliver derfor at tage kontakt til nye samt eksisterende kunder inden for b2b og professionelt vejlede og rådgive om de bedste løsninger til deres virksomhed. Det er derfor essentielt, at du ligeledes er serviceminded og proaktiv i din tilgang til salget og din opgaveløsning.

Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen – lige fra udarbejdelse af pipelines til forhandlingsdelen og opfølgning efter kunden har købt produktet.

Dit kommende distrikt bliver tilpasset dine nuværende kompetencer, samt der bliver lagt en plan for din fremtidige salgsudvikling.

Kvalifikationer og kompetencer

Det er vigtigt, at du har tidligere erfaring med salg, og du bliver motiveret af at være en del af en dynamisk virksomhed, hvor der er fart på, og hvor gode resultater bliver belønnet samtidig med mulighed for at opbygge dit eget kundedistrikt.

Du er en stærk kommunikator, som ved, hvordan man opbygger de stærkeste relationer til kunderne, og du beskriver dig selv som værende en energisk og løsningsorienteret sælger, som har et højt drive. Du motiveres af at arbejde i en dynamisk virksomhed, som har en høj vindermentalitet, og du er ikke bange for at gå forrest for at få salget i hus.

Du er nytænkende og tænker gerne ud af boksen for at kunne hjælpe kunden, og du vil gå langt for at få salget i hus.

Sprogligt taler og skriver du dansk flydende samt du taler og skriver engelsk på handelsniveau.

Arbejdstid er mandag til torsdag fra 8.30-16.30 og fredag fra 8.30-15.30.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sarah Skaarup Hansen på tlf. 92 15 03 26 eller på mail ssh@lejevikar.dk.

Ønsker du at søge stillingen, er du velkommen til at sende din ansøgning samt CV til Sarah på ssh@lejevikar.dk.

Annoncen er aktiv til og med den 7. januar 2020, men ansøgninger behandles løbende.

Om virksomheden

Virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn, hvor de bor i moderne omgivelser, som blandt andet indeholder kantine og fitnessrum. I virksomheden går de op i, at deres medarbejdere trives, og de afholder blandt andet flere medarbejderarrangementer årligt.

Om LejeVikar

LejeVikar er en del af et af Danmarks ældste vikarbureauer, og har med vores lange levetid, en stor erfaring i netop at finde den rette person med de rette erfaring og kompetencer, til den specifikke opgave og vores kunders behov. Vi har været med siden 1989.