Vikarjob – Et fleksibelt job med masser af muligheder

Vikarjob

Et vikarjob er en mulighed for dig, som selv ønsker at bestemme hvor og hvornår du ønsker at arbejde og med hvad.

Som vikar hos os bliver du ansat af LejeVikar og får løn, feriepenge mv. af os – men har varierende arbejdssteder hos vores kunder.

Mens du arbejder, udvider du automatisk dit netværk og opnår erfaring, der kan bringe dig videre i din karriere – f.eks. til en fast stilling i en af de mange spændende virksomheder, vi samarbejder med.

Der er masser af fordele. Både for dig, der er nyuddannet og ønsker erfaring inden for dit fag – og dig, der har familie og måske har brug for mere fleksibel tid, for at få hverdagen til at hænge sammen.

Attraktive forhold
Som vikar hos LejeVikar får du overenskomstmæssig løn, feriepenge, sygepenge m.v. Når du er kommet i arbejde, holder vi tæt kontakt med dig og sikrer på den måde, at både du og dit arbejdssted er tilfredse med samarbejdet.

Du vil typisk modtage løn hver 14. dag.

Sådan kan du blive vikar
LejeVikar er altid interesserede i dygtige velkvalificerede, fleksible medarbejdere.

Du kan blive optaget i vores database via hjemmesiden eller ved at kontakte os.

Herefter inviteres du typisk til et interview, hvor vi afstemmer forventninger og kompetencer. Inden det første vikariat begynder, vil vi typisk indhente referencer fra dine tidligere ansættelser,samt se din straffeattest og uddannelsesbeviser.