Kok søges til Store Børs 

Er du kok og ser du dig selv arbejde i et kreativt og uhøjtideligt miljø, hvor der er god plads til at afprøve og lege med råvarerne, har lyst til at lære nyt af vores kokke og synes du, at hver tallerken der går ud, skal være lige så god som den første – så læs med her;

På Restaurant Store Børs går vi op i, at give vores gæster en oplevelse for øjet, smagen, i serveringen og nytænkningen. Vi ligger i et gammelt hus i fine omgivelser på Roskilde Havn. Vores fokus er høj faglighed, samme høje kvalitet HVER gang og unikke smagsoplevelser – i en kombination af traditioner og det sidste nye fra den gastronomiske verden.

Vi synes det er fedt, når der er aktivitet i restauranten og elsker at lege med nitro, filettere, tranchere og alt muligt andet foran gæsterne og det gælder både i vores gårdhave som indendørs.

Du bliver en del af vores unge team af kokke, køkkenpersonale og tjenere, som udover at give vores gæster en oplevelse, alle har stort fokus på struktur, vedholdenhed og ikke mindst god hygiejne i køkken såvel som i restauranten.

Vi har et uformelt klima og et lavt hierarki og synes allesammen, det er sjovt at være på arbejde.

Praktisk;

Du er uddannet kok og stræber efter højt fagligt niveau.  Vi laver vagtplan, der tilgodeser ønsker, men regn med hver anden weekend eller i hvert fald en af dagene.

Vores restaurant har åbent tirsdag til søndag til frokost- og aftenservering.

Løn efter kvalifikationer og timetal – vi har mulighed for at tilbyde deltid.

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt restauratør Marianne Lystrup på telefon 22296029 og/eller send dit cv og ansøgning på info@store-bors.dk